Vi hjälper varumärken att hitta rätt.

 

Just nu är det ca 190 mil mellan den geografiska och den magnetiska nordpolen. Är du äventyrare och inte vet skillnaden är risken stor att du hamnar på den magnetiska nordpolen. Inget ont om norra Kanada, men det var inte dit du ville. 

Vi kallar oss för True North eftersom vi hjälper företag att hitta riktningen för sina varumärken. Vi gör det med en kombination av djup förståelse för kundens affär och insikter om såväl målgrupper, konkurrenter som mediakanaler. Du får en affärspartner med stor erfarenhet av positionering- och varumärkesarbete och som har samma syn på uppgiften som du, det ska skapa mätbara resultat. Det får gärna bli ett äventyr tillsammans, men utan risk för att hamna fel.

 

Core Team

Att navigera och styra kan man göra ensam, men det blir sällan lika bra och kul som när man är fler. Därför har vi skapat ett nätverk av personer som vi anser är några av de bästa i branschen då det kommer till bl a programmering, UX, animation, ljud & bild. Med dessa experter kan vi stärka upp vårt Core Team med exakt den kompetens som du behöver för din varumärkesresa eller ditt projekt.

strategy.jpg

John Björkman
CEO & Founding partner

mia.jpg

Mia Berg
Copywriter

Sophie_2.jpg

Sophie Björkman
Content producer

creative.jpg

Jesper Wahlström
Creative Director & Founding partner

marcus.jpg

Marcus Beckford
Motion & graphic design

frida.jpg

Frida Guldberg
Art Director

Malin.jpg

Malin Westling
Copywriter

Just nu behöver vi dessa tjänster


Produktionsledare

Du har full koll på det operativa och taktiska arbetet som produktionsledare. Är grym på kundrelationer, information, logistik och ekonomi. Du navigerar oss genom projekt och deadlines som kan handla om webbproduktion, reklam, film eller annan typ av kommunikation.

 

KVALIFIKATIONER

  • Erfarenhet av produktionsledning

  • Van att hantera budget


Praktikant inom design

Du har en designutbildning i bagaget och har en portfolio där du visar på din kreativitet och styrka. Mycket goda kunskaper i Adobe CS. Du kan visualisera och sälja in dina idéer och gillar att samarbeta. Du håller humöret uppe trots att det kan vara många bollar att hålla reda på samtidigt. Vi jobbar med kommunikation i den digitala världen, så om du har ett stort intresse och nyfikenhet inom detta område kommer du trivas hos oss.

 

KVALIFIKATIONER

  • Adobe CS


Vi är ständigt på jakt efter talanger och nya sätt att hjälpa våra kunder att hitta rätt. Vill du vara en del av vårt nätverk eller kan du något som vi kan ha behov av? Skicka gärna en spontansökan så kanske vi ses!


Ansök

Namn *
Namn
Om du har en portfolio, eller länk till LinkedIn.
http://